Plovilo SeaLife 535 odlikuje se visokom razinom izrade i završne obrade, dobrim maritimnim osobinama, prostranim interijerom i visokim stupnjem opreme čime će privući kupce željne dnevnih ili kraćih obiteljskih izleta. Ovakvih dimenzija, jednostavan za rukovanje SeaLife 535 je dobar izbor za rekreativne nautičare koji mogu računati na maksimalno iskorišten prostor u kokpitu i kabini s prostranim ležajem. Dva ležaja u prostranoj kabini zadovoljit će potrebe višednevnog boravka na brodu. No osim ugodnih obiteljskih krstarenja, SeaLife 535 odgovara i kao radno te sportsko plovilo. Jednostavna koncepcijska rješenja podjednako su praktična za ribolov i komforna za izlet.
Namijenjen je svim ljubiteljima mora, ljetnim radostima, noćenju u nekoj omiljenoj uvali, sportskom ribolovu.
U našoj opciji brodicu pokreće vanbrodski motor vrhunskih tehnologija, Evinrude ili Suzuki, koji ujedno omogućuje plovidbe bez buke i vibracije uz nisku potrošnju. Maksimalna snaga motora je 60ks.
Ono što iznenadi i razveseli svakoga kupca je odlična iskorištenost  kabine, vrhunska završna obrada i svaki sitni detalj na koji se vodilo računa prilikom ugradnje opreme. Prije samog sklapanja plovila vodilo se računa na unaprijed pripremljena pojačanja za bilo kakvu dodatnu ugradnju, konstrukcijske pripreme za provođenje dodatnih el.kablova ili sajli za instalaciju dodatne opreme, što kupcu dodatno olakšava nadogradnju.
Ograda u pramcu visoka je taman toliko da bude učinkovita i sigurna. Veliko pramčano sunčalište dovoljno je veliko za dvije osobe. Osim za ribolovce ovo će biti omiljeno mjesto pripadnicama ljepšeg spola. Bočni prolazi su s obje strane konzole i dovoljno su široki a pri prolazu pomaže i robusni rukohvat oko cijelog vizira. Da bi se sišlo u razinu kokpita treba se spustiti niz malu stepenicu. Konzola je prilično široka, kao i sama vrata kabine. Za ovakav tip plovila ima i prilično prostranu kabinu koja svakako doprinosi funkcionalnosti plovila. U pramcu je, kao po običaju, dvostruki ležaj na kojemu će se dvije osobe osjećati sasvim ugodno. Kabina u pramcu je niska, no bočni prozori i veliki ulaz daju dovoljno prozračnosti  i stvaraju ugodno okruženje. Krmena klupa za dvi  osobe smještena je u lijevom kutu, a u desnom kutu je prolaz za krmenu platformu. Ljestve na platformi i tuš uljepšat će ljetne radosti.

Veliko sunčalište, dovoljno mjesta za sjedenje, široki bočni prolazi i upotrebljiva kabina glavne su odlike koje će cijeniti svi oni kupci koji zbog funkcionalnosti ne žele žrtvovati izgled ili maritimna svojstva. Dopadljiv dizajn, prostranost, funkcionalnost, sigurno ponašanje na moru...sve Vas to očekuje sa našim SeaLife 535.TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 

Dužina: 5,00m

Dužina preko svega: 5,35m

Širina: 2,00m

Težina: 450Kg

Gaz: 0.30m

Broj ležaja u kabini: 2

Broj osoba: 4

Spremnik vode: do 47L

Spremnik goriva: 60L

Kategorija: C

Max snaga motora: 60Ks